(VIDEO) Victor Ponta: Tu ce faci, fă Doină aici?

by Genko Genko

România se confruntă în ultimele zile cu inundaţii de proporţii, care au afectat mai multe localităţi, în special în judeţul Teleorman. Pentru a se documenta cu situaţia de la faţa locului, premierul României, Victor Ponta, dar şi vice-premierul Liviu Dragnea, cărora li s-au alăturat între timp şi ministrul Apelor, au făcut o plimbare cu o barcă pneumatică pe străzile uneia din localităţile afectate de inundaţii.

În plină campanie electorală pentru alegerile pentru Parlamentul European, aceştia le-au promis oamenilor afectaţi de intemperiile naturii, că Guvernul va aloca bani pentru construirea unui dig care să-i protejeze şi le va trimite materiale ca să-şi repare locuinţele.

O situaţie ieşită din comun şi care nu îi face cinste premierului, a avut loc atunci când s-a întâlnit cu ministrul Apelor, Doina Pană, căreia i s-a adresat cu un limbaj nemaiîntâlnit până acum la politicienii români. Acesta a întrebat-o pe Doina Pană: „Tu ce faci fă, Doină aici? Aveai chef de nişte inundaţii?”

Deşi apa nu era prea adâncă, iar majoritatea oamenilor mergeau pe jos, Victor Ponta a ales să nu-şi ude picioarele şi s-a urcat în barca pneumatică, împinsă de pompierii care mergeau în picioare prin apă.

Victor Ponta a părut destul de tensionat pe întreaga perioadă a inspecţiei din barcă, la un moment dat replicându-i tăios unui tânăr nemulţumit: „Crezi că pot să opresc eu ploaia, sau o opreşti tu?”

CITIȚI ȘI...