VIDEO| Momentul în care Dodon ia tot peștele din iazul de la Condrița

by D M
Distribuiti mai departe...

După ce a pierdut alegerile prezidențiale, fostul președinte al RM, Igor Dodon, a părăsit vila de la Condrița cu tot ce a considerat că-i aparține. El a luat nu doar tușonka din beci, dar a golit și iazul de tot peștele care era acolo. O secvență video cu momentul în care peștele este adunat de mai mulți bărbați, în prezența lui Dodon, a făcut public astăzi Renato Usatîi. În imaginile video se aude și fostul șef de stat, care îi dă indicații unui bărbat să nu scape un pește ce pare să fi ieșit din plasă. 

”Vitea, sai pe pânce după dânsul (pește). Davai, davai ia-l repede”, se aude indicația fostului șef de stat

”Se duce într-o zi Andrei Spânu, de la PAS, să pescuiască în iaz. A pus tot felul de momeli, numai că peștele nu se prindea și iată de ce”, a spus Renato Usatîi. ”Dodon a avut grijă să nu lase niciun carasic în iaz, da ăștia de la PAS se duc la râbalcă”, a mai adăugat el.

Momentul video de la minutul 50.43

Renato Usatîi a prezentat imaginile la o întâlnire cu mai mulți bloggeri, eveniment la care a răspuns și la întrebările moldovenilor din țară, dar și de peste hotare. Potrivit lui Usatîi, la plecarea de la Condrița, Igor Dodon a luat cu el și un vas de wc japonez, cu încălzire, care i-ar fi fost oferit acestuia în dar de un ambasador.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.