(FOTO) Noi indicatoare ale „circulației rutiere” în Chișinău: „Bărbatul în WC” și „Lupul urlând la lună”

(FOTO) Noi indicatoare ale „circulației rutiere” în Chișinău: „Bărbatul în WC” și „Lupul urlând la lună”

Noi semne ale „circulației rutiere” au apărut astăzi în Capitală. Deocamdată nu se cunoaște cine anume le-a instalat, iar internauții se dau cu părerea ce-ar putea însemna.

Unul dintre noile indicatoare a fost observat în sectorul Botanica al capitalei. Acesta face parte din cele care vin să atenționeze șoferii și reprezintă o persoană care stă pe vasul de veceu, iar mai jos este indicatorul care recomandă viteza de deplasare de 30 km/h. Întrucât indicatorul nu poate fi găsit în Regulamentul Circulației Rutiere, șoferii s-au dat în presupuneri ce ar putea însemna.

După ce unul dintre șoferi a publicat poza pe un grup popular de pe Facebook, o șoferiță a spus că l-a văzut astăzi însă, s-a gândit că e „supraobosită”. Un alt internaut a presupus că acesta reprezintă asupra „materialului” din care sunt făcute drumurile în Moldova. „Aceasta înseamnă că nu degrabă vor fi construite drumurile bune”, a adăugat altcineva.

„Am făcut din ce aveam”, a mai comunicat cineva.

Foto: Pașa Cociu / Voditeli pomogaiut pesehodam

După publicarea știrii, un cititor al portalului nostru ne-a expediat o poză cu un alt „indicator rutier” nou, observat în capitală. De această dată, misteriosul indicator a fost surprins în cartierul Telecentru al capitalei, reprezentând un „lup urlând spre lună”.

0