(VIDEO) Germania învinge spectaculos Scoția și e aproape calificată la EURO 2016

by Genko Genko

Meci spectaculos la Glasgow, acolo unde Germania a obţinut cel puţin prezenţa la barajul de calificare la EURO 2016, după victoria în faţa Scoţiei.

Sir Alex Ferguson nu le-a purtat noroc gazdelor în startul partidei. Germania a deschis scorul după 18 minute – şut Muller, deviat de Russell Martin.

Britanicii au revenit rapid, după lovitura liberă executată de Shaun Maloney. Mingea respinsă de Neuer l-a lovit pe Hummels şi a ajuns in plasă. Fanii scoţieni nu au avut timp să se bucure prea mult. Thomas Muller a lovit din nou, în minutul 38, după o acţiune prelungită a germanilor.

La pauză s-a intrat la egalitate, 2-2. O altă fază fixă l-a adus la finalizare pe McArthur. Germania a revenit la conducere în partea secundă. Pasa lui Muller l-a găsit demarcat pe Gundogan, care a marcat golul 3 al oaspeţilor. Ultimele ocazii le-au aparţinut tot jucătorilor lui Joachim Low.

Schweinsteiger şi Gundogan nu au reuşit să îl păcălească pe Marshall. Scoţia este aproape ieşită din calculele calificării – rămâne la 4 puncte de locul 3 în grupă, Irlanda, cu două meciuri rămase de jucat.

Cattura

CITIȚI ȘI...