Renato Usatîi a prezentat uniforma pe care sportivii din Bălți o vor purta la competiții

by D M
Distribuiti mai departe...

Primarul municipiului Bălți, Renato Usatîi, a prezentat uniforma pe care sportivii și antrenorii din capitala de nord a țării o vor purta la competiții. Este vorba de 300 de seturi în culorile albastru și alb. 

Înainte, sportivii purtau echipamente diferite, cumpărate cu banii părinților. De-acum înainte, însă, echipele din Bălți vor merge la competițiile naționale și de peste hotare cu uniformă în culorile albastru și alb, care reprezintă orașul nostru. Am comandat deja 300 de seturi. Nu avem un buget foarte generos, dar vom continua să muncim pentru binele bălțenilor, a celor care poartă cu mândrie drapelul orașului și al țării noastre, atunci când ne reprezintă la întrecerile din țară și de peste hotare”, a spus Renato Usatîi, într-un live pe rețelele de socializare.

Pe uniforme este prezentă stema Bălțiului și denumirea municipiului. Sportivii ar putea fi văzuți în acestea la competițiile care ar putea fi organizate la Bălți, cu ocazia aniversării de 600 de ani a orașului. 

Sportul din Bălți a cunoscut un suflu nou începând cu anul 2015, când la cârma municipiului a venit actualul primar, Renato Usatîi. Încă de atunci, edilul și-a manifestat activ susținerea pentru diferite secții sportive din oraș. Între timp, clubul de fotbal „Zaria” a devenit câștigătoarea Cupei Moldovei, iar clubul de baschet „Basco” – campion național. Anul 2020 a fost unul dintre cei mai productivi și pentru boxerii din Bălți.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.