VIDEO | Bătaie între un grup de minori antrenați să încleie afișe PSRM; Unul din ei ar fi scos și un cuțit

by D M
Distribuiti mai departe...

O bătaie între un grup de tineri a avut loc ieri noaptea pe bulevardul Decebal din sectorul Botanica al capitalei. Momentul a fost surprins de președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), Vlad Bilețchi care a chemat și poliția.

 

Potrivit martorilor tinerii au încleiat inițial un gard cu afișe ale PSRM, după care, între ei s-a iscat o ceartă soldată cu o bătaie și amenințări cu cuțitul.

Vlad Bilețchi susține că bătaia s-a iscat între socialistul Iurie Vitneanski, vicepretorul sectorului Botanica și socialistul Ivan Statnâi, membru al Gărzii Tinere din PSRM. Din imaginile video se vede că minorii lipeau o mulțime de afișe pe un gard improvizat, iar la un moment dat, aceștia au început să-și arunce pumni, să se lovească cu picioarele, iar unul dintre ei a scos și un cuțit.

„Bătaia, cel mai probabil, era din cauza banilor primiți ilegal. Vom sesiza CEC și poliția pentru a face cercetări”, a mai spus Vlad Bilețchi.

Unul dintre tinerii care apare în imaginile video spune că i s-a pus cuțitul la gât. Totuși, la întrebarea dacă e nevoie să fie chemată o ambulanță minorii au spus că nu e nevoie.

Amintim că anterior, avocatul poporului Maia Bănărescu, a îndemnat în repetate rânduri politicienii și partidele să nu folosească minorii în campaniile electorale.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.