Unul dintre supraviețuitorii tragediei aviatice din Columbia va putea juca fotbal din nou

by Genko Genko

Fundaşul Neto, unul dintre cei şase supravieţuitori ai accidentului aviatic din Columbia în care a fost implicată echipa de fotbal Chapecoense, a fost operat la picior şi se simte mai bine, tatăl lui anunţând că va putea juca fotbal din nou.

„Vă anunţ cu multă fericire că fiul meu este tot mai bine pe zi ce trece. Tocmai s-a încheiat operaţia la picior şi medicii susţin că va putea juca fotbal din nou. Vă mulţumesc pentru gândurile bune şi aşteptăm să fie alături de noi cât mai repede”, a scris Helam Marinho, tatăl jucătorului pe Facebook.

Conform cotidianului As, şi Alan Ruschel se simte mai bine şi nu are probleme grave la picioare, astfel că nu va trebui să-şi petreacă restul vieţii într-un scaun cu rotile.

Avionul RJ-85 cu care echipa de fotbal Chapecoense se deplasa în Columbia pentru finala Cupei Americii de Sud cu Atletico Nacional s-a prăbuşit, în noaptea de luni spre marţi, în apropiere de Medellin, după ce pilotul a raportat o problemă de natură electrică.

În accident au murit 71 de persoane. Şase persoane care se aflau în avion au supravieţuit: trei fotbalişti, portarul Jackson Ragnar Follmann, fundaşii Helio Hermito Zampier Neto şi Alan Luciano Ruschel, jurnalistul Rafael Henzel, însoţitoarea de bord Jimena Suarez şi tehnicianul de zbor Erwin Tumiri.

CITIȚI ȘI...