(TABEL) Clasamentul pe medalii după 14 zile de competiție la JO Soci 2014

by Genko Genko

Notice: Undefined index: file in /home/independent.md/public_html/wp-includes/media.php on line 1680

Notice: Undefined index: file in /home/independent.md/public_html/wp-includes/media.php on line 1680

Cea de-a 14-a zi de competiție la Jocurile Olimpice de Iarnă s-a încheiat odată cu proba masculină pe echipe, 5000 de metri short track.

Proba a fost câștigată de echipa Rusiei, care l-a avut în frunte pe senzaționalul Viktor An. An, care se impusese cu doar 30 de minute înainte la 500 de metri, și-a condus echipa spre un nou titlu olimpic. Acesta a fost al treilea al său la această olimpiadă și al 6-lea în carieră.

Performanțele de la short track au adus Rusia la 9 medalii de aur la această ediție a Jocurilor. Realizare care a propulsat țara gazdă până pe poziția secundă a clasamentului pe națiuni.

Ziua a 14-a a fost una foarte bună și pentru Canada, sportivii ”Țării Frunzei de Arțar” câștigând tot două titluri olimpice, la curling și schi cross.

Norvegia și-a adjudecat astăzi doar un bronz, la ștafeta feminină de biatlon, dar rămâne, în continuare în fruntea clasamentului pe medalii datorită celor 10 titluri olimpic câștigate până acum.

Iată cum arată clasamentul după 14 zile de competiție:

*Rusia este țara gazdă

*Rusia este țara gazdă

Vă reamintim că accesând tagul JO Soci 2014 puteți fi la curent cu cele mai noi și interesante știri de la Olimpiadă de Iarnă.

 

CITIȚI ȘI...