Cele mai bune glume apărute pe Internet în timpul în care Facebook a fost picat

by Genko Genko

Facebook, cea mai mare rețea de socializare din lume, a căzut joi dimineață, neputând fiind accesată în nicio țară.

Site-urile de știri din întreaga lume au raportat această problemă, care este una fără precedent pentru cea mai celebră rețea de socializare.

Aproape jumătate de oră fără Facebook şi toată lumea a intrat în panică, însă au fost şi utilizatori ai Internetului care s-au amuzat foarte mult pe seama momentelor în care reţeaua de socializare nu a fost disponibilă.

Citeşte şi: Facebook a căzut în întreaga lume

The Guardian a selectat cele mai bune glume apărute pe Internet în timpul respectiv. Cele mai multe dintre ele au fost postate pe Twitter.

Panică pe Internet: Facebook a picat în toată lumea.

„RIP Facebook”, a notat Endigo Skyborn.

„Facebook a picat! Facebook a picat! Mă învârt în cerc ca o găină fără cap”, a scris Anuya J.

Un alt user, numit Professional Heckler a postat pe aceeaşi reţea de socializare că „Facebook a fost doborât, anunţă că se ”predă”.

Simon Thomsen a dat dovadă de şi mai mult umor: „Unde ai fost în timpul Marii Căderi a Facebookului din 2014, tată?”. „Pe Twitter fiule, dar am discutat pe Instagram despre asta”.

Paul Gallen a notat că „Dacă şi Twitter s-ar prăbuşi, productivitatea la nivel global ar creşte foarte mult”.

„Facebook a luat o pauză. Haide să luăm şi noi”, a spus altcineva.

Rețeaua a căzut în jurul orei 10:55, revenindu-și abia peste jumătate de oră.

Menţionăm că Facebook a raportat venituri de 2,5 miliarde de dolari pentru primul trimestru al anului, în urcare cu 72%, şi un profit net de 642 milioane de dolari, triplu faţă de nivelul din perioada corespunzătoare din 2013, datorită creşterii puternice a afacerilor în zona publicităţii pe platforme mobile, după cum a informat joi Bloomberg.

De asemenea, Facebook a raportat 1,28 de miliarde utilizatori activi la sfârşitul lunii martie, reprezentând aproape jumătate din populaţia conectată la internet la nivel global. La sfârşitul anului trecut, reţeaua de socializare raporta 1,23 miliarde utilizatori activi.

CITIȚI ȘI...