(VIDEO) CM 2014: Anglia 1:2 Uruguay; Încă un titan a fost doborât

by Genko Genko

Chiar dacă nu a arătat foarte rău în meciurile cu Italia și Uruguay, Anglia este eliminată în proporție de 99% din competiție.

Ca Anglia să mai rămână în Brazilia, Italia trebuie să bată Costa Rica, iar apoi Uruguayul, în timp ce englezii trebuie să treacă la scor de costaricani. Aproape imposibil, mai ales că o Italie calificată nu prea ar mai avea motive să joace împotriva unui Uruguay super motivat.

Din păcate Anglia nu a renunțat la Roy Hodgson în 2012, după ce la Euro echipa a arătat foarte prost. S-a mers pe mâna acestuia și în Brazilia, iar selecționata „Albionului” a clacat din nou.

O fi arătat Anglia bine cu Italia, dar să insiști pe Henderson sau Welbeck și de această dată, să-i ții până în minutul 90 în teren și cu Uruguay, denotă o incapacitate de a vedea prea limpede fotbalul de către Roy Hodgson.

De cealaltă parte, s-a văzut încă o dată cât de mare e Suarez și cum poate schimba jocul unei echipe un fotbalist de o asemenea valoare. Uruguay a meritat victoria în această seară și dacă va bate Italia în ultima etapă, merită cu siguranță să ajungă cât mai departe și la acest Turneu Final.

Cât de multă dăruire au arătat băieții lui Oscar Tabarez și cât de schimbați au părut față de eșecul cu Costa Rica. Au fost mult mai determinați, iar fotbalul i-a răsplătit.

Alex Cozer

CITIȚI ȘI...