(VIDEO) Experiment social impresionant: Cum reacționează rușii și americanii față de problemele oamenilor

by Genko Genko

Câțiva tineri ruși au realizat un experiment social în Statele Unite ale Americii și Federația Rusă, încercând să afle cum reacționează cetățenii celor două state în situații similare.

Tinerii au simulat mai multe situații. În primul caz este vorba despre o situație în care un tânăr are contul telefonic blocat și cere trecătorilor să îl ajute cu un apel. Americanii reacționează pozitiv, ajutându-l, în timp ce majoritatea rușilor nici măcar nu vor să-l asculte.

În cel de-al doilea caz, tânărul spune că suferă de diabet și are nevoie de ceva dulce. Dar nu are bani. Dacă americanii îl ascultă și îl ajută, cumpărându-i alimente, atunci rușii nici măcar nu doresc să audă despre ce vorbește.

În cel de-al treilea experiment, tânărul îi întreabă pe ruși ce părere au despre americani și viceversa, pe fondul agravării relațiilor dintre cele două țări. Dacă americanii răspund că nu au nicio problemă cu rușii, atunci în cazul rușilor situația stă un pic diferit, aceștia neavând cele mai bune păreri despre americani.

Experimentul social poate fi văzut mai jos.

CITIȚI ȘI...