Tânăr suspectat de falsificarea și comercializarea detergenților, reținut de poliție

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un tânăr în vârstă de 22 ani, domiciliat în capitală, a fost reţinut şi cercetat de către ofiţerii de investigare a fraudelor economice ai Inspectoratului de Poliţie Râşcani al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău. Acesta este suspectat de falsificarea detergenţilor lichizi şi comercializare ilegală pe teritoriul capitalei.

Ofiţerii de poliţie au depistat în automobilul acestuia cutii cu detergenţi fără acte privind calitatea şi alte documente legale, pe care erau lipite etichete cu inscripţiile unui brand recunoscut. Astfel s-a constatat că cutiile cu detergenţi erau procurate ieftin, de la un producător necunoscut, pe care se lipeau etichetele producătorilor de detergenţi recunoscuţi, fiind vândute la preţuri majorate. De asemenea, asupra lui au fost găsite cărţi de vizită şi alte etichete care demonstrau clienţilor că detergenţii sunt importaţi de peste hotarele ţării. Tânărul şi-a recunoscut acţiunile ilegale, fiind condus la inspectorat pentru audieri, iar marfa depistată a fost sigilată şi depozitată în camera pentru păstrarea corpurilor delicte.

Actualmente, poliţiştii stabilesc complicitatea altor persoane la acest caz, precum şi originea etichetelor depistate. El riscă o amendă în mărime de 3.000 lei.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...