S-a urcat beat la volan și a oferit date eronate agenților de patrulare; Un tânăr din Bubuieci, căutat de poliție

S-a urcat beat la volan și a oferit date eronate agenților de patrulare; Un tânăr din Bubuieci, căutat de poliție

Un tânăr din Bubuieci este căutat de polițiști pentru faptul că a condus în stare de ebrietate avansată la volanul. Mai mult, acesta a oferit date de identitate eronate agenților de patrulare.

Potrivit poliţiei, în dimineața zilei de cinci septembrie curent, polițiştii de patrulare a stopat un automobil de model „Vaz” pe strada Voluntarilor din Capitală, la volanul căruia se afla un tânăr. Acesta a fost supus alcotesterului „Drager”, stabilindu-se o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,66 mg/l.

La solicitarea agenților de patrulare, individul nu a prezentat niciun act de identitate, prezentându-se ca, originar din satul Mihailovca al raionului Cimişlia. Automobilul a fost reținut la parcarea specială. Astfel, în cadrul acțiunilor de urmărire penală forțele de ordine au constatat că, bănuitul a oferit date de identitate eronate agenților de patrulare.

Ulterior, polițiștii au identificat proprietarul automobilului, care s-a dovedit a fi locuitor al comunei Bubuieci. Acesta ar fi declarat în cadrul audierilor că nu cunoaște cu certitudine identitatea individului, întrucât s-ar fi cunoscut pentru prima dată la o cafenea, unde ar fi servit băuturi alcoolice. Iar faptul că acesta se afla la volanul automobilului, proprietarul ar fi explicat că, individul ar fi solicitat să meargă la un prieten din apropiere.

Individul este căutat de poliţie, iar oamenii sunt rugați să comunice datele persoanei din imagini, la numerele de contact 079069408 sau 069150993.

Suspectul prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de 15.000 până la 17.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 200 la 240 de ore, în ambele cazuri cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la trei la cinci ani.

0