(VIDEO) Fanii lui Bayern au aruncat cu bani în Neymar; Reacția brazilianului

(VIDEO) Fanii lui Bayern au aruncat cu bani în Neymar; Reacția brazilianului

Neymar a avut o prestație modestă și nu a mai reușit să marcheze și în a 6-a etapă a acestui sezon de Liga Campionilor, după ce punctase în primele 5, dar a fost în prim-plan marți seară, pe Allianz Arena. Mai mult, Fanii lui Bayern l-au luat la țintă și au aruncat înspre el cu un teanc de bani, când se pregătea să execute un corner.

În minutul 34 al întâlnirii granzilor din Germania și Franța, la scorul de 1-0 pentru Bayern, Neymar se îndrepta spre colțul terenului, pentru a executa un corner. În acel moment, din sectorul ocupat de fanii munchenezilor a zburat spre acea zonă de teren un teanc de bani.

Era vorba despre bancnote false de 500 de euro, cu fața brazilianului imprimată pe ele.

Brazilianul a îndepărtat bancnotele cu piciorul, apoi și-a văzut de joc, dar după expresia feței sale, gestul nu i-a convenit deloc.

Bayern a câștigat cu 3-1 în fața lui PSG și și-a luat revanșa după usturătorul 0-3 încasat în prima etapă. Pentru campioana Germaniei au marcat Lewandowski (8) și Tolisso (37, 69), iar golul de onoare al parizienilor a fost semnat de Mbappe (50).

Neymar a jucat tot meciul, dar nu a reușit să își treacă din nou numele pe lista marcatorilor și a rămas cu 6 goluri, dublul celor pe care l-a reușit în faza grupelor UCL în cele mai bune sezoane ale sale în tricoul Barcelonei (câte 3, în sezoanele 2013-2014 și 2014-2015).

0