David Beckham îşi dezamăgeşte fanii: Fotbalistul nu vrea să devină actor

by Genko Genko

David Beckham şi-a anunţat fanii că, după ce a avut un rol mic în blockbuster-ul „King Arthur: Legend of the Sword”, regizat de Guy Ritchie, nu îşi doreşte un rol principal pe viitor, în alte pelicule, scrie contactmusic.com.

David Beckham nu vrea sa urmeze o carieră serioasă în actorie, după rolul pe care la avut în pelicula „King Arthur: Legend of the Sword”. În film, Beckham îl interpretează pe Trigger, un soldat de-al lui Arthur, care este martor când regele scoate sabia Excalibur din piatră şi devine astfel Rege.

Deşi a fost încântat să primească acest rol, nu vrea să urmeze o carieră în cinematografie.

Acesta a declarat: „Nu m-am apucat de actorie. Doar fac ceva ce îmi place alături de un prieten (Guy – n.r.). Nu este o carieră nouă sau ceva de care vreau să mă apuc. Întotdeauna mi-au plăcut provocările, iar în mod obişnuit au de a face cu sportul, dar cu actoria nu știam cum avea să iasă”.

În trecut David a mai avut apariţii în filme unde s-a interpretat pe sine însuşi, dar acum a primit replici serioase, iar fostul fotbalist recunoaşte că a fost emoţionat când l-a auzit pe regizor că strigă „Acţiune!”.

„A fost descurajant, dar Charlie a fost grozav şi m-a ghidat. Guy este înfricoţător ca şef, dar îmi este prieten deci ştiam că va avea grijă de mine”, a mai spus fostul fotbalist.

David a fost la premiera peliculei alături de prietenul său Guy Ritchie şi colegii de pe platourile de filmare Charlie, Poppy Delevingne, Millie Brady şi Aiden Gillen printre alţii.

CITIȚI ȘI...