(VIDEO) Spectacol pe Anfield; Liverpool 4:3 Swansea

by Genko Genko

FC Liverpool continuă seria meciurilor spectatol pe Anfield Road. După ce a trecut cu 5:1 de Arsenal și cu 4:0 de Everton, ”cormoranii” au mai distrus reputația unei apărări. De data aceasta a venit rândul celor de la Swansea să ia multe goluri, în înfrângerea cu 4:3.

După doar 20 de minute de joc gazdele aveau deja 2:0, în urma reușitelor lui Sturridge (3′) și Henderson (20′). Galezii nu au depus însă armele și în doar 6 minute au restabilit egalitatea, prin fostul ”cormoran” Shelvey (23′) și Bony (26′).

Liverpool a intrat totuși în avantaj la pauză, datorită reușitei aceluiași Sturridge, care și-a trecut în cont dubla (36′).

Bony face și el dubla în minutul 47 pentru a readuce suspansul la cote maxime. Același Henderson a punctat în minutul 74, marcând cel de-al 70-lea gol al lui Liverpool în acest sezon de Premier League, ”cormoranii” devenind astfel echipa cu cel mai bun atac din Anglia.

Așadar, 4:3 scor final și Liverpool își consolidează poziția a 4-a, ajungând la 56 de puncte, cu 4 mai puțin decât lidera Chelsea.

CITIȚI ȘI...