(VIDEO) Lecţie de gramatică, pe scena iUmor: O tânăra a cucerit juriul cu glume despre limba română

by Genko Genko

Ioana State, o tânără în vârstă de 26 de ani care nu a mai făcut niciodată stand up, s-a folosit de poante cu şi despre limba română pentru a oferi o lecţie de gramatică pe scena show-ului „iUmor“. De departe, Cheloo a fost cel mai impresionat, precizând că trebuie neapărat să meargă mai departe în concurs pentru că este „un personaj util“ şi oferă un exemplu.

Ioana State face glume pe pagina de Facebook, însă niciodată nu a urcat pe o scenă, iar în show-ul de la Antena 1 s-a înscris la îndemnul prietenilor şi pentru că voia să vadă dacă reacţiile din mediul virtual sunt aceleaşi cu cele directe.

Tânăra, de profesie Marketing Coordinator la o firmă de IT şi Software, şi-a construit textul în jurul bărbaţilor şi a relaţiilor. Deşi la început uşor emoţionată, Ioana a reuşit să-i facă pe Delia, Cheloo şi Bendeac să râdă în hohote, iar cel mai apreciat moment a fost cel cu poante despre limba română.

„Şi am o mare problemă cu gramatică şi cu limba română. Când îmi scrie un tip drăguţ, în mintea mea rulează: «hai, scrie-mi ceva cu cratimă, să văd că ştii să o pui». Unul a vrut să-mi arate că a înţeles cum e cu acuzativul şi mi-a scris: «eşti fata pe care a ajuns la inima mea». Nu pot aşa, dacă eu sunt femeia care o vrei, tu nu eşti bărbatul pe care mi-l doresc. Am întâlnit un tip drăguţ, dar nu eram compatibili, lui îi plăcea buzele mele, dar mie îmi place să acord subiectul cu predicatul. Am întâlnit în sfârşit un tip care vorbea şi scria perfect limba română. Până într-o zi când a venit la mine şi m-a surprins, spunându-mi hotărât: «Noi ne despărţim». Dobitocule, noi nu se poate despărţi”, a spus tânăra.

„Îmi pare rău că ai terminat“, i-a spus Mihai Bendeac la sfârşitul numărului, precizând că o urmăreşte pe Facebook de mai mult timp şi mărturisind că este mult mai frumoasă în realitate, conform adevărul.ro.

Cel mai impresionat a fost însă Cheloo, care a recunoscut că lecţia de gramatică i-a prins foarte bine: „Foarte inteligent şi foarte interesant materialul. Mă simt oricum inferior, nu pot să nu recunosc valoarea celui sau celei din faţa mea. Mulţumesc pentru lecţia de gramatică, să ştii că o să-mi prindă foarte bine. Trebuie să mergi mai departe pentru a mă învăţa pe mine, personal, limba română”.

CITIȚI ȘI...