(VIDEO) Conflict între Real Madrid și Franța după o accidentare stupidă a lui Benzema

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Accidentarea lui Karim Benzema la echipa națională, în meciul Franța-Armenia 4-0, a stârnit un scandal între „Les Bleus” și Real Madrid. Clubul de care aparține atacantul susține că avertizase naționala Franței de faptul că Benzema riscă să se accidenteze, jucând cu probleme la ultimele partide. În plus, „galacticii” susțin că un meci amical nu merita ignorarea avertismentului.

Benzema a suferit o leziune de gradul I la piciorul stâng, la mușchii ischiotibiali. Verdictul medicilor lui Real Madrid? 2-3 săptămâni de absență pentru atacantul principal al madrilenilor. Meciurile cu Levante, PSG și Celta Vigo sunt compromise pentru francez.

Benzema fusese unul dintre cei mai folosiți jucători ai lui Benitez în prima parte a sezonului și, din acest motiv, în cazul său exista riscul unei leziuni musculare. De aceea, la echipa de club, Benzema avea parte de un antrenament specific, la sală și cu fizioterapeuții. Benitez are un sistem de urmărire individuală a jucătorilor bazându-se pe informațiile primite de la doctori și pe minutele jucate de fiecare fotbalist. În cazul acestor jucători, Real Madrid a informat echipele naționale cu privire la riscuri. Franța a fost cea care, susțin madrilenii, a ignorat avertismentele.

Mai grav, însă, este că accidentarea golgheterului la zi al campionatului Spaniei a fost provocată chiar de un coechipier. Antoine Griezmann, colegul din atacul Franței al lui Benzema, dar rival la echipa de club, i-a sărit în spate, luându-l prin surprindere pe coechipierul său, care s-a prăbușit la pământ, acuzând dureri, sub greutatea jucătorului lui Atletico. Bineînțeles, s-au găsit destui fani ai Realului care l-au acuzat pe jucătorul rivalei că a făcut-o intenționat, lucru de altfel negat de Griezmann, cât și de Benzema.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...