(VIDEO) Bayern Munchen a pierdut pentru prima dată în ultimele 54 de meciuri în Bundesliga

by Genko Genko

Invincibilitatea celor de la Bayern Munchen în Bundesliga s-a sfârșit odată cu meciul de sâmbătă, din deplasarea de la Augsburg.

Pregătindu-se pentru returul din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, Pep Guardiola a trimis la Augsburg o echipă experimentală, din care făceau tinerii Hojbjerg, Weiser sau Sallahy, ultimii doi debutanți în prima ligă germană.

Acest lucru i-a costat pe bavarezi, care au fost dominați categoric în prima repriză de către gazde. Dominare ce s-a soldat și cu un gol, semnat de Molders, în minutul 31.

După pauză Guardiola i-a introdus pe Gotze, Muller și Alaba, iar Bayern s-a apropiat mult mai mult de poarta gazdelor, creându-și și câteva ocazii bune de a marca. Cu toate acestea, modificări pe tabelă nu s-au produs, iar Bayern a pierdut astfel pentru prima dată în Bundesliga în ultimele 54 de meciuri.

Chiar dacă au pierdut la Augsburg, bavarezii sunt încă în cărți pentru a doborî 3 recorduri care le aparțin tot lor: cele mai multe goluri marcate într-un sezon (101, 1971-1972), de cele mai multe puncte într-un sezon (91, 2012-2013) și de cele mai multe victorii într-un campionat (29, 2012-2013).

În acest moment, Bayern are 79 de puncte și 82 de goluri marcate, în condițiile în care au mai rămas 5 etape până la finalul campionatului.

CITIȚI ȘI...