Un tânăr jucător român va evolua pentru Chelsea Londra

by Genko Genko

Cristian Manea, tânărul fundaș al echipei Viitorul Constanța, va semna în această vară un contract valabil pe 5 ani cu liderul campionatului Angliei, Chelsea Londra.

Oficialii grupării londoneze au demarat încă din luna septembrie negocierile cu echipa patronată de Gheorghe Hagi în vederea transferului lui Manea (17 ani), iar acum s-a ajuns la un acord, transferul fiind estimat la 2,3 milioane lire sterline (aproximativ 3,17 milioane euro).

Manea va împlini 18 ani abia în luna august, însă Chelsea s-a mișcat rapid pentru a-și asigura serviciile jucătorului român, aflat și în vizorul cluburilor Arsenal Londra, Ajax Amsterdam și Udinese, scrie cotidianul Daily Mail, adăugând că jucătorul român urmează să fie împrumutat pentru o perioadă la Vitesse Arnhem sau Mallorca.

Ziarul englez reamintește, totodată, că Manea a debutat deja în prima reprezentativă a României, fiind integralist la meciul cu Albania, câștigat cu 1-0 de tricolori, pe 31 mai 2014.

Manea evoluează pe postul de fundaș dreapta, el jucând în 22 de meciuri în Liga 1 pentru Viitorul. A prins și trei meciuri în echipa mare a naționalei României.

CITIȚI ȘI...