Schwarzenegger, dat în judecată de un grup de deținuți

by Genko Genko

22 de deţinuţi americani l-au dat în judecată pe Arnold Schwarzenegger, pe motiv că ar fi fost închişi într-un penitenciar afectat de o maladie mortală, în timp ce actorul era guvernator al statului California, informează contactmusic.com.

Deținuții au intentat un proces împotriva actorului Arnold Schwarzenegger, după ce, în 2009, închisoarea în care erau reţinuţi s-a confruntat cu o epidemie de „febră a văii” (coccidioimicoză). Arnold Schwarzenegger este pârât în acest proces, împreună cu actualul guvernator al Californiei, Jerry Brown.

Potrivit realitatea.net, reclamanţii cer recompensă pentru îngrijirile medicale şi prejudiciile aduse.

Menționăm că Arnold Schwarzenegger a fost ales, în calitate de guvernator al Californiei, în 2003, pentru un mandat de un an, pentru a duce la capăt mandatul guvernatorului Gray Davis, care a fost destituit. După acest mandat, starul a fost reales de două ori în această funcţie. Afirmând în repetate ocazii că doreşte să îi servească pe oamenii din jur, actorul a spus că „va face în aşa fel încât lumea să devină un loc mai bun decât acela pe care l-a moştenit”.

CITIȚI ȘI...