Obama, Merkel, Băsescu, Regele Mihai, Regina Elisabeta a II-a și Ion Iliescu, dați în judecată de o româncă

by Genko Genko

O româncă a dat în judecată mai mulți politicieni români și străini, regi, regine și prinți, oameni de afaceri, ministere și departamente de stat din România, Europa și SUA. Deși românca Mihaela Iuliana Popa cere despăgubiri de la cei peste 100 de ”pârâți”, nu a precizat însă despre ce acuzații li se incriminează celor vizați.

Conform just.ro, dosarul a fost înregistrat la 3 martie 2014, Secţia a-VIII-a Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale, la Tribunalul București.

Printre cei 100 de pârâți se răgăsește Barack și Michele Obama, Traian Băsescu, Victor Ponta, premierul Angliei, David Cameron, membrii Casei Regale Britanice, inclusiv Prințul William și ducesa Chaterine, John Kerry, ambasadorul SUA la București, Duane Butcher, Ion Iliescu.

Mai mult, în vizorul reclamantei au ajuns și Ministere și departamente de stat, între care Ministerul de Justiție al Angliei, Poliția londoneză, Ministerul Comunicațiilor, MAI, MAE, Ministerul Sănătății, Ministerul Justiției, bănci și alte instituții financiare.

br

Lista completă poate fi găsită AICI.

CITIȚI ȘI...