Ministrul Agriculturii participă astăzi la Conferinţa Regională a Organizaţiei pentru Alimentaţie şi Agricultură a Naţiunilor Unite pentru Europa

by Genko Genko

Ministrul Agriculturii şi Industriei Alimentare, Vasile Bumacov se află astăzi la Bucureşti pentru a participa la cea de-a 29 sesiune a Conferinţei Regionale FAO (Organizaţia pentru Alimentaţie şi Agricultură a Naţiunilor Unite) pentru Europa şi cea de-a 38 sesiune a Comisiei Europene pentru Agricultură.

La întrunirile preconizate vor fi examinate Raporturile privind activitatea FAO în domeniul agricol şi al securităţii alimentare în regiune, programul de activitate pe termen lung, bugetul organizaţiei pentru următorii trei ani, precum şi proiectele de asistenţă tehnică în domeniu.

În cadrul Conferinţei va fi organizată Masa rotundă cu genericul „Risipa de alimente şi deşeuri alimentare în Europa şi Asia Centrală”.

De asemenea, Bumacov va avea o întrevedere cu Dacian Cioloş, Comisar pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală.

Programul mai prevede o vizită la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale al României şi o întrevedere bilaterală cu Daniel Constantin, Ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

În timpul aflării la Bucureşti, Ministrul moldovean al Agriculturii va avea o întrevedere cu Dimitar Grecov, Ministrul Agriculturii şi Alimentaţiei al Bulgariei.

CITIȚI ȘI...