Maxim Uncu, primul câștigător al concursului pronosticurilor CM 2014; Clasamentul după prima zi

by Genko Genko

Campionatul Mondial de fotbal a început cu un meci poate chiar mai spectaculos decât ne așteptam. Brazilia a învins Croația, scor 3:1, iar INDEPENDENT și Supermarket Fourchette are un prim câștigător la concursul pronosticurilor.

Este vorba despre Maxim Uncu, care a pronosticat scorul corect, de 3:1, dar a și acumulat cele mai multe like-uri la pronosticul său. Pe Maxim îl așteptăm sâmbătă, 14 iunie, la Supermarket Fourchette de pe strada Calea Ieșilor 10, pentru a-i înmâna premiul. De fapt premiile vor fi înmânate câștigătorilor în fiecare sâmbătă (14:00) și marți (18:00), în incinta Supermarket Fourchette de pe Calea Ieșilor 10.

Maxim nu este însă singurul concurent care a pronosticat corect rezultatul meciului, la fel au făcut și Vladimir Momot, Viorica Tincu, Lucian Rus, Mihai Sîtnic, Ion Boboc, Ionel Arsenii, Dumitrița Afanasii și Andrei Covali. Cu toții au 3 puncte și se află în luptă pentru marele premiu, o bicicletă, care va fi decernată concurentului ce a acumulat cele mai multe puncte pe toată durata Turneului Final.

Concurenții care au pronosticat victoria Braziliei și diferența de două goluri s-au ales cu 2 puncte, iar cei care au mers pe victoria Braziliei, dar nu au ales nici scorul și nici diferența corectă, primesc un singur punct.

Din păcate, au fost mai mulți concurenți care au pronosticate rezultate ce le-ar fi adus puncte, dar nu au respectat toate condițiile regulamentului. Sau nu au apreciat pagina de Facebook independent.md sau s-a întâmplat să depășească ora limită, 18:55.

Ei oricum mai au timp pe toată durata Turneului Final să fie mai atenți și să se revanșeze.

Vă reamintim că pe pagina de Facebook independent.md puteți pronostica rezultatele meciurilor Mondialului, pentru a câștiga zilnic de la INDEPENDENT și partenerul nostru Supermarket Fourchette un bax de bere sau a intra în lupta pentru marele premiu, acordat la încheierea Turneului Final, o bicicletă. Detaliile și regulile concursului le găsiți aici.

Accesând secțiunea CM 2014 puteți fi la curent cu cele mai bune și actuale materiale din țară despre Mondialul brazilian.

CITIȚI ȘI...