Lady Gaga, desemnată „Femeia anului” de revista Billboard

by Genko Genko

Lady Gaga a primit titlul de „femeia anului” din partea revistei Billboard, după un an 2015 în care artista americană a interpretat la gala Oscarurilor o piesă a actriţei Julie Andrews, a susţinut un turneu cu Tony Bennett şi a militat împotriva agresiunilor sexuale din campusurile universitare.

Lady Gaga a primit acest titlu deoarece „a fost o personalitate influentă care a monopolizat conversaţiile” din acest an, a dezvăluit într-o declaraţie de presă, marţi, Janice Min, copreşedinte al Guggenheim Media’s Entertainment Group, ce deţine revista Billboard, informează Reuters.

„Nu există nicio altă femeie care să domine preferinţele din cultura populară şi evoluţia ei aşa cum o face ea astăzi”, a adăugat Janice Min.

Lady Gaga a fost ovaţionată îndelung – şi lăudată apoi pe internet – după ce a interpretat cu mult aplomb tema muzicală a filmului „Sunetul muzicii” la gala de decernare a premiilor Oscar în luna februarie.

Artista americană a susţinut apoi 36 de concerte în cadrul unui turneu internaţional alături de celebrul Tony Bennett, iar în această lună a lansat single-ul „Till It Happens To You”, al cărui videoclip a fost inclus într-un documentar despre agresiunile sexuale din campusurile universitare americane.

În 2014, titlul de „Femeia anului” atribuit de revista Billboard a revenit cântăreţei Taylor Swift.

CITIȚI ȘI...