Haosul continuă! Funcționari și membri ai PAS, vaccinați înaintea medicilor

by D M

Haosul din campania de imunizare continuă. Printre funcționarii publici din teritoriu care s-au vaccinat împotriva COVID-19 se numără și membri ai echipei PAS, care s-au vaccinat, deși nu făceau parte din categoriile incluse în prima etapă de vaccinare.

S-a imunizat ilegal împotriva COVID-19 Blănaru Gheorghe, care este și vicepreședintele filialei de partid PAS din raionul Cantemir. Despre acest lucru activistul PAS a scris chiar pe profilul său de Facebook, unde a publicat și o poză.

Alături de Gheorghe Blanaru, împotriva virusului COVID19 s-a vaccinat și Cechir Tatiana, un alt membru al PAS din Cantemir.

Blănaru Gheorghe și Cechir Tatiana sunt și funcționari de stat, fiind șefi adjuncți al Direcției Generale de Învățămint din raionul Cantemir, scrie sinteza.org. Scandalul vaccinărilor în afara rândului a izbucnit zilele trecute. Pe lângă mai mulți consilieri raionali, primari și alți funcționari, membri ai diferitor partide, s-au vaccinat și doi deputați. Este vorba despre democratul Ion Leucă, care s-a imunizat cu serul Pfizer, la Glodeni și socialistul Ștefan Gațcan, vaccinat în Chișinău. Ultimul se acoperă cu meseria de medic, pe care însă nu are dreptul să o profeseze fiind incompatibilă cu cea de parlamentar. 

CITIȚI ȘI...

Lasa un comentariu

1 comment

occuckBok 7 martie 2023 - 20:00

cialis buy online usa 5d f, 6b, c, f, l and Supplementary Figs

Răspuns