(FOTO) Primele imagini cu noul Renault Megane

by Genko Genko

Un set de imagini oficiale cu noua generație Renault Megane a ajuns pe internet înainte de prezentarea programată la Salonul Auto de la Frankfurt de săptămâna viitoare.

Primele imagini cu noua generație a modelului Renault Megane au fost publicate de un site auto din Italia, dezvăluind noul model compact înainte de debutul oficial programat pentru săptămâna viitoare. Imaginile provin dintr-un set de fotografii oficiale și confirmă faptul că designul noului Megane este inspirat de stilul noilor modele Renault Talisman și Renault Espace. Noul Megane va avea lumini de zi LED și un spoiler agresiv în partea din față, iar în spate stopurile LED se prelungesc până aproape de sigla amplasată central.

Modelul din imagini pare să fie versiunea GT, probabil o echipare superioară cu accente sportive. Per total, noul model pare mai atletic față de actuala generație, consola spate fiind ceva mai scurtă, iar montantul C pare inspirat de modelul Clio

Imaginile din interior ne dezvăluie un display central mare ce pare identic cu cel folosit de modelele Talisman și Espace. Versiunea din imagini este echipată cu transmisie automată cu clapete amplasate pe volan, iar tabloul de bord este digital. Mai multe detalii vor fi dezvăluite în curând, iar debutul oficial al modelului de clasă compactă va avea loc peste o săptămână în cadrul Salonul Auto de la Frankfurt.

299832l

325571l

454254l

533207l

995560l

CITIȚI ȘI...