Acces interzis în Rusia: Peste 20 de moldoveni, întorşi de la graniță

by Genko Genko

22 de moldoveni nu au putut intra pe teritoriul Federaţiei Rusă, săptămâna trecută, iar alți doi au fost deportați din această ţară, anunță Poliţia de Frontieră.

Totodată 7 cetățeni au fost deportați și din Uniunea Europeană în această perioadă, în timp ce altor 3 le-a fost limitată intrarea pe teritoriul UE.

În această perioadă s-a înregistrat și un flux echilibrat de traversare a frontierei de stat. Fluxul persoanelor care au traversat frontiera a constituit 364,137 traversări, iar traficul mijloacelor de transport a înregistrat un flux de 82,133 traversări unităţi.

Săptămâna trecută, angajaţii Poliției de Frontieră au depistat şi reţinut 128 de persoane care au încălcat legislaţia frontalieră şi migraţională a Republicii Moldova.

Nouă persoane au încălcat frontiera de stat, în timp ce alte 41 de persoane au încălcat regimul frontierei de stat și al punctelor de trecere.

De asemenea, au fost înregistrate 8 cazuri de uz de fals în actele de călătorie, iar 38 de cetăţeni străini au depășit termenul de şedere pe teritoriul Republicii Moldova.

CITIȚI ȘI...