(FOTO şi VIDEO) Cele mai ciudate hoteluri din lume

by Genko Genko

Când îţi faci planuri de vacanţă petreci mult timp pe Internet în căutarea destinaţiei perfecte pe care să o alegi. Ce ai spune că în acest an să optezi pentru o vacanţă în timpul căreia să poţi vizita unul dintre cele mai ciudate hoteluri din lume.

În Suedia se găseşte The Mirrorcube, un hotel construit în copaci şi care are laturile realizate din oglinzi în care se reflectă pomii din jur. Aici se pot caza două persoane, hotelul având un pat dublu, o baie mică, o cameră de zi şi o terasă pe acoperiş. Accesul în hotel de face printr-un pod făcut din sfoară, arată Esquire.
Hotel The Mirrorcube

Tot suedezii se pot laudă cu IceHotel, care se află în zona Jukkasjarvi, şi este cel mai mare hotel din lume realizat din gheaţă. Întreaga clădire se topeşte şi este reconstruită în fiecare an. În luna noiembrie a fiecărui an o echipă de arhitecţi reface camerele, barul şi capela din câteva sute de tone de gheaţă.
Hotel IceHotel1
Hotel IceHotel 2

Nu vrei ca din camera ta să te uiţi la un singur peisaj în timpul sejurului? Atunci alege hotelul rotativ Marmara din Antalya. Din cele 208 camere poţi admira Munţii Taurus, Marea Mediterană şi oraşul Antalya. Hotelul pluteşte pe apă şi cu ajutorul a şase motoare se roteşte.
Hotel Marmara

Îţi plac câinii? În acest caz nu trebuie să ratezi Dog Bark Park Inn din Indiana. Arhitectul acestui proiect a avut drept inspiraţie rasa beagle. În acest hotel pot fi găzduiţi în acelaşi timp patru oaspeţi. Căţelul mai mare, Willy, are nouă metri înălţime, zece metri lungime şi patru metri lăţime.
Hotel Dog Bark Park Inn

Jules Underwater Lodge, din Florida, este un laborator de cercetare scos din uz şi transformat în primul hotel subacvatic din lume. Pentru a ajunge la acesta, clienţii trebuie să coboare câţiva metri sub apa marii.
[youtube link=”https://youtu.be/7tj5pPqVjR4″ width=”590″ height=”315″]
Karostas Cietums din Letonia a fost iniţial o închisoare rusească şi îi invită pe oaspeţi să trăiască pentru o noapte viaţa unui prizonier.
Hotel Karostas Cietums

CITIȚI ȘI...