(VIDEO) S-au dat drept angajați ai FISC-ului și s-au dus să verifice o întreprindere: Ce au cerut cei 2 escroci „ingenioși”

by Genko Genko

Administratorul unei firme de comercializare a produselor alimentare a cerut ajutorul polițiștilor după ce 2 bărbaţi ar fi venit la întreprindere şi s-ar fi prezentat în calitate de angajaţi ai Inspectoratului Fiscal de Stat, pentru o eventuală verificare a activităţii desfăşurate. Aceştia ar fi pretins să le ofere o cantitate de carne de porc şi de găină în sumă de aproximativ 2.000 lei, pentru a nu iniţia verificări.

În urma acţiunilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală poliţiştii i-au reţinut pe cei doi în flagrant delict, după ce au ieşit din magazin cu două sacoşe cu carne. Ei s-au dovedit a fi locuitori ai capitalei, cu vârstele de 30 ani şi respectiv 50 ani, neangajaţi în câmpul muncii, fiind escortaţi la Inspectorat pentru audieri şi stabilirea tuturor circumstanţelor.

Actualmente bărbaţii sunt cercetaţi penal pentru escrocherie în stare de libertate şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de 10.000 lei până la 20.000 lei sau închisoare pe un termen de la 2 ani până la 6 ani.

CITIȚI ȘI...