(VIDEO) Liverpool învinge pe Tottenham și preia conducerea clasamentului în Premier League

by Genko Genko

FC Liverpool a învins, duminică, scor 4:0, pe Tottenham Hotspur, și a ajuns pe prima poziție a clasamentului în Premier League.

Chiar dacă se anunța un meci dificil pentru ”cormorani”, partida de pe ”Anfield” s-a desfășurat după același scenariu cu cea din tur, de pe ”White Hart Lane”, unde Liverpool se impusese cu 5:0.

De această dată a fost 4:0, într-un meci pe care elevii lui Brandan Rodgers l-au dominat cap-coadă. După mai puțin de 2 minute de joc gazdele intraseră deja în avantaj, în urma unui autogol al lui Kaboul.

Dawson a trimis o pasă neglijentă în spate, în minutul 25, Suarez a interceptat și a făcut 2:0, stabilind și scorul la pauză.

De la venirea de la cabine nimic nu s-a schimbat în desfășurarea ostilităților, Liverpool mai punctând de două ori până la final, prin Coutinho (55′) și Henderson (75).

Scor final 4:0, iar Liverpool ajunge la un total de 71 de puncte, trecând pe prima poziție în Premier League. Pe doi este Chelsea Londra, cu 69 de puncte, iar pe 3 – Manchester City, cu 67. ”Cetățenii” au însă și două meciuri mai puțin.

CITIȚI ȘI...