(VIDEO) Individ din Căușeni, reținut pe urme fierbinți după ce a atacat un bărbat pe o stradă din capitală

(VIDEO) Individ din Căușeni, reținut pe urme fierbinți după ce a atacat un bărbat pe o stradă din capitală

Un individ în vârstă de 36 de ani, originar din raionul Căușeni, a fost reținut de către ofițerii de investigații ai Inspectoratului de Poliție Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, pentru că ar fi atacat un bărbat, deposedându-l de bani.

Incidentul a avut loc în noaptea de 6 august curent pe strada Nicolae Costin din sectorul Buiucani al capitalei, când bănuitul a atacat un bărbat în vârstă de 56 de ani, în timp ce acesta se deplasa spre domiciliu. Făptașul în mod deschis, aplicând forța fizică a sustras bani din buzunarul victimei în sumă de 900 de lei.

În urma măsurilor speciale de investigații întreprinse de către polițiști, în scurt timp bănuitul a fost identificat și reținut. Acesta este cercetat penal pentru jaf, care conform legislației prevede pedeapsa cu închisoare pe un termen de la 5 până la 7 ani.

Totodată, polițiștii au stabilit că individul era dat în căutare de către IP Căușeni, pe numele acestuia fiind emis mandat de arest pentru 30 de zile pentru infracțiuni similare.

0