Slusari, despre intenția lui Plahotniuc de a schimba Constituția: Praf în ochi după 8 ani de guvernare asiatică

Slusari, despre intenția lui Plahotniuc de a schimba Constituția: Praf în ochi după 8 ani de guvernare asiatică

Intenția oligarhului Vladimir Plahotniuc de a modifica Legea Supremă prin introducerea unei referințe privind vectorul european al țării este „praf în ochi”, susține vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr Alexandru Slusari.

„Ipocrizia acestui mafiot nu are margini! A profanat toate valorile europene! A guvernat țara în așa mod că numărul adepților vectorului european s-a micșorat de două ori. Prin introducerea sistemului electoral mixt de dragul păstrării influenței politice și libertății i-a oferit partidei antieuropene toate șansele să câștige majoritatea la următoarele alegeri parlamentare. Iar acum, după opt ani de guvernare de-facto asiatică, Plahotniuc încearcă să arunce praf în ochii cetățenilor și partenerilor de dezvoltare prin angajamentul constituțional al țării noastre de a se integra în UE”, a reacționat Slusari pe Facebook.

Citește și: Plahotniuc vrea să schimbe Constituția

El susține că „valoarea acestui jurământ în condițiile menținerii la putere a clanului actual mafiot este mai mică decât costul hârtiei, pe care va fi scrisă aceasta modificare constituțională”.

„Cu același succes Plahotniuc poate introduce în Constituție un articol special, precum că el este conducătorul Moldovei pe viață. Integrarea europeană trebuie să fie implementată nu prin multe vorbe și hârtii scrise, ci prin fapte palpabile pentru fiecare cetățean”, a concluzionat vicepreședintele DA.

0