O tânără din raionul Ialoveni ar fi fost violată ani la rând de propriul tată: Poliția a permis agresorului să se întoarcă acasă

O tânără din raionul Ialoveni ar fi fost violată ani la rând de propriul tată: Poliția a permis agresorului să se întoarcă acasă

O tânără în vârstă de 22 de ani din satul Hansca, raionul Ialoveni, ar fi fost violată de propriul tată ani la rând. Detaliile cutremurătoare au fost dezvăluite chiar de mama fetei într-o conferință de presă.

Tânăra a povestit mamei sale că a fost violată încă de la 4 ani în timp ce femeia era peste hotare. Copila s-ar fi temut să povestească cuiva, deoarece era amenințată. Cu toate acestea, chiar și fratele ei a confirmat că a fost uneori martor la scenele de groază prin care trecea sora sa.

La 27 aprilie, victima și mama sa au depus o plângere la poliție, iar în aceeași zi suspectul a fost reținut pentru 72 de ore.

Prima instanța i-a prelungit mandatul de arest preventiv, însă ulterior, agresorul a fost eliberat prin decizia Curții de Apel. Acum, mama tinerei acuză judecătorii de abuz de putere, neglijență și depășirea atribuțiilor de serviciu.

Bărbatul ar fi revenit acasă, dar femeia s-a adresat din nou la poliție, fiind emisă o ordonanță de protecție pentru fiica sa.

La momentul actual, sunt colectate probe, iar dacă bărbatul va fi găsit vinovat, acesta riscă de la 10 la 20 ani de închisoare sau detenție pe viață.

0