PSRM va avea candidați proprii atât la alegerile locale din Chișinău, cât și cele din Bălți. Când vor fi anunțați

PSRM va avea candidați proprii atât la alegerile locale din Chișinău, cât și cele din Bălți. Când vor fi anunțați

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova este gata să participe la alegerile locale anticipate în două cele mai importante orașe ale Republicii Moldova, înaintând „candidați puternici” atât la Chișinău, cât și la Bălți. Despre aceasta a anunțat președintele PSRM, Zinaida Greceanîi, precizând că, candidații la primăriile municipiilor Chișinău și Bălți vor fi anunțați duminică, 18 Martie, în cadrul ședinței extinse a activului PSRM, care va avea loc la Chișinău.

„Fiind partidul cu cel mai înalt rating din țară, suntem gata nu doar să participăm, ci să și câștigăm viitoarele alegeri anticipate. Toate structurile de partid, grupurile mobile, tinerii și organizațiile veteranilor vor fi la dispoziția candidaților noștri”, a subliniat Zinaida Greceanîi.

Potrivit președintelui PSRM, astăzi ambele municipii se confruntă cu probleme serioase din cauza lipsei de management profesional și a unei strategii de dezvoltare pe termen lung a orașului. „În Chișinău și în Bălți, Partidul Socialiștilor are nu doar candidați puternici, ci și echipe puternice. PSRM este gata să-și asume responsabilitatea pentru viitorul acestor orașe și să rezolve problemele cu care se confruntă cetățenii”, a spus Greceanîi.

Președintele PSRM a făcut apel către locuitorii ambelor municipii să sprijine candidații Partidului Socialiștilor.

0