(GALERIE FOTO) Pare un autobuz obişnuit, dar merită doar să-i deschizi uşa. Cât costă bijuteria pe patru roţi

(GALERIE FOTO) Pare un autobuz obişnuit, dar merită doar să-i deschizi uşa. Cât costă bijuteria pe patru roţi

Un autobuz destul de obişnuit la prima vedere este mai mult ca atât, nu este deloc aşa. Din afară, ai zice că nu are nimic special, dar odată ce îi deschizi uşile şi mergi în interior… o să dai de o adevărată rulotă de lux. Nici macar rulota n-ar putea fi numită având în vedere că pare o cameră de lux la cel mai bine cotat hotel din lume.

Autobuzul cuprinde în cei 12 metri ai săi un dormitor cu pat dublu, o bucătărie complet echipată – tacâmuri pentru toate felurile de mâncare, dar şi pahare de vin, şampanie sau apă, un living care te face invidios dacă stai la casă şi ai investit mulţi bani în locul în care îţi petreci cea mai mare parte din zi, dar şi o baie încălzită.

Dacă vrei să iei şi casa şi maşina cu tine, autobuzul Volkner Mobil Performance S îţi pune la dispoziţie şi un garaj cu lift electrohidraulic care îţi permite să urci maşina pe o rampă ca apoi să fie depozitată la „subsolul” casei tale pe roţi. Ca să-ţi dai seama cam ce maşini ar putea depozita Performance S, gândeşte-te la o gamă larga de modele de mărimea unui Ferrari sau chiar Mercedes.

Luxul nu e lux până nu aşezăm în tablou şi puţină piele, aşa că scaunul şoferului este din piele maro, iar canapelele din living sunt din piele crem-lămâie. Spoturile pentru iluminat au design clasic şi fin, iar perdelele, lenjeria de pat şi prosoapele vin într-un galben care se asortează cu nuanţele de pe pereţi şi canapea. Desigur, tu poţi să-ţi aduci de acasă ce prosoape şi lenjerie de pat îţi doreşti, dar modul de prezentare chiar te face să cauţi cartela de acces de la cameră şi să uiţi că eşti într-o căsuţă luxoasă cu roţi.

Dacă tu eşti un împătimit al mersului la pădure, dar perechea ta nu se prea înţelege cu lipsa duşului sau a bucătăriei, uite o metodă s-o convingi să meargă: cumpără autobuzul celor de la Volkner. Costa doar 1.7 milioane de dolari, însă merită toţi banii, scrie Cars.ro.

 

0