Peugeot și-a dezgropat amintirile din vremurile vechi. Sunt sarea și piperul din istoria companiei. Le vezi la orice masă dintr-un restaurant cotat cu +3 stele. De aici până la un restaurant absolut SF sunt 100 de ani distanță, în sens real și figurativ.
Le Bistro du Lion (Bistroul Leului) este un așa-numit restaurant pop-up. Ansamblul este compus dintr-un van și o rulotă care se transformă în restaurant foarte rapid, oriunde pe o suprafață dreaptă. Capacitatea de asamblare a bucătarilor și a aparaturii de bucătărie este pentru 30 de oameni.
Unul dintre cei mai mari furnizori de soluții pentru bucătarii profesionale a echipat restaurantul ambulant cu 2 grill-uri, patru cuptoare, o friteuză, un frigider de 450 de litri capacitate, încă un refrigerator pentru băuturi, aproape la fel de mare, un espressor Rocket și, desigur, cu râșnite de sare și piper Peugeot.
Bistroul Leului se deschide în Paris, apoi ajunge în Milano. Unii dintre cei mai cunoscuți chefi francezi și mediteraneeni vor fi invitați să gătească pentru clienți.
Pentru cei care apucă o masă la restaurantul mobil Peugeot, compania și designerii au ales un hashtag – #foodtruckpeugeot.