Atac armat în California, soldat cu 12 persoane ucise. Atacatorul a fost împușcat mortal de poliție

Atac armat în California, soldat cu 12 persoane ucise. Atacatorul a fost împușcat mortal de poliție

Douăsprezece persoane au fost ucise de un bărbat înarmat care a deschis focul într-un bar-discotecă miercuri noapte în sudul statului american California în timpul unei petreceri studențești, a anunțat șeriful comitatului Ventura, Geoff Dean, într-o conferință de presă, informează France Presse și Reuters. Potrivit șerifului, este vorba de 11 petrecăreți, precum și un polițist care a intervenit la fața locului.

Atacatorul a fost ucis, a adăugat șeriful, precizând că bărbatul înarmat a fost împușcat mortal de poliție și că nu a fost numărat printre victime.

Multe alte persoane au fost rănite în atacul ce a avut loc în la „Borderline Bar and Grill” din Thousand Oaks, o suburbie a orașului Los Angeles.

Potrivit Los Angeles Times, care citează un responsabil al serviciilor de securitate, cel puţin treizeci de focuri au fost trase.

Un martor neidentificat citat de cotidian a declarat că un bărbat a intrat în bar în jurul orei locale 23:30 şi a început să tragă cu un „pistol negru”.

„A tras de multe ori, de cel puţin treizeci de ori, am auzit încă focuri de armă în timp ce toată lumea a părăsit barul”, a adăugat acest martor citat de LA Times.

0