Andrian Candu: În spațiul public vor apărea mai multe informații compromițătoare cu privire la activitatea lui Dodon din ultimii patru ani

by D M

Liderul Partidului politic Pro Moldova, Andrian Candu, susține că actualul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, nu merită să fie reales în funcția de șef al statului pentru încă patru ani. Potrivit lui Adrian Candu, președintele țării a admis mai multe ilegalități și abuzuri pe parcursul activității sale, notează IPN.

Fostul președinte al Parlamentului, afirmă că odată cu plecarea lui Igor Dodon de la șefia statului, în spațiul public vor apărea mai multe informații compromițătoare cu privire la activitatea președintelui din ultimii patru ani.

„Odată cu plecarea lui din funcție, sunt sigur că foarte multe se vor descoperi. Dumnealui astăzi controlează foarte multe instituții și având la cheremul său foarte multe instituții, este foarte greu să faci dovadă și să demonstrezi unele lucruri. Se va schimba puterea din punct de vedere al președintelui și sunt sigur că noi foarte multe încă le vom afla”, a adăuga Andrian Candu.

Parlamentarul precizează că odată ce a devenit parte a opoziție, atât el, cât și grupul din care face parte, a intrat în confruntare directă cu Igor Dodon.

CITIȚI ȘI...

Lasa un comentariu