Protest împotriva celor ”47 de matroane din parlament” ce vor apartamente de la stat

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Membri și simpatizanți ai Mișcării Populare Antimafie au protestat astăzi, în fața parlamentului, în legătură cu intenția a 47 de deputați din legislativ care vor să beneficieze de apartamente în condiții preferențiale din partea statului.

Aceștia și-au arătat indignarea în legătură cu ”nerușinarea celor 47 de matroane din parlament, care vor să se pricopsească cu apartamente pe seama sărăciei cetățenilor”.

”Acest gest al deputaților este unul sfidător și revoltător. Ei au un singur scop, de a veni la putere pentru a se îmbogați. Prin ce se deosebesc acești 47 de deputați de procuroarea de la Strășeni? Prin nimic! Sunt o apă și-un pământ. Avem 47 de matroane deputați, care nu au niciun pic de rușine și care la sfârșit de mandat încearcă să se pricopsească și cu apartamente”, a declarat Daniela Bodrug, vicepreședintele partidului.

La protest au participat și mai mulți cetățeni care au achitat sute de mii de lei pentru a avea un apartament în capitală într-un bloc nou, dar care așa și n-au mai reușit să-și vadă visul împlinit, deoarece construcțiile nu au fost finalizate. Ei au condamnat gestul deputaților, care se ”gândesc doar la ei”, în timp ce cetățenii stau pe drumuri, cu banii prin conturile diferitor companii de construcții.

Vă amintim că un număr de 47 de deputați, printre care unii care dețin deja mai multe case, au semnat o cerere către guvern pentru a li se aloca un lot de pământ în centrul capitalei, unde să se construiască un bloc locativ pentru parlamentari.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...