Un locuitor al capitalei riscă amendă sau 100 de ore de muncă neremunerată pentru circulația drogurilor

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un bărbat de 33 de ani originar din capitală a fost escortat la inspectorat pentru audieri și riscă să fie cercetat penal pentru circulația ilicită a drogurilor și etnobotanicelor.

Acesta a fost observat de către un echipaj mobil al Batalionului Reacționare Operativă din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în timpul patrulării sectorului Buiucani, în jurul orei 05.00, având un comportament suspect. Bărbatul a fost stopat și somat să prezinte actele de identitate. Ulterior polițiștii au depistat asupra bărbatului un pachețel din folie de aluminiu în care se afla o substanță sub formă de praf de culoare alba, de origine necunoscută.

Pachețelul a fost ridicat și sigilat în cadrul procesului de documentare conform legii, fiind expediat la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP.

În funcție de rezultatele expertizei persoana riscă să fie cercetată penal pentru circulația ilegală a drogurilor și sancționată cu amendă în mărime de la 4.000 lei la 8.000 lei sau muncă neremunerată în folosul comunității de până la 100 de ore.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...