(VIDEO) Usatîi, dat în judecată de reprezentanții unei firme; I-a amenințat că îi „îngroapă în asfalt”

by Genko Genko

Reprezentanții firmei care se ocupă de curățenie și evacuarea deșeurilor din Bălți îl vor da în judecată pe primarul orașului Renato Usatîi, după ce joi acesta a amenințat că le va „sparge capetele” și îi va „îngropa în asfalt”.

„Vom depune o cerere la Procuratura Generală privind amenințările aduse și o cerere în instanța de judecată pentru apărarea onoarei și demnității. Considerăm că un asemenea comportament nu face față nimănui, mai ales a unui primar și limbajul criminal este inadmisibil de utilizat în adresa unor persoane fizice sau juridice”, se arată într-un comunicat al companiei.

Joi mai mulți muncitori au ieșit în centrul orașului, echipați cu mături, să protesteze din cauza restanțelor la salariu.

Oamenii spun că nu au primit salarii de mai multe luni. Primarul municipiului Bălți a ieșit în fața manifestanților pentru a da explicații. Acesta însă a avut un comportament violent. Mai mult, Usatîi i-a amenințat pe reprezentanții companiei municipale care se ocupă de curățenie și evacuarea deșeurilor că le va „sparge capul cu un mop” și îi va „îngropa în asfalt” dacă vor continua să „fure de la oameni”.

С советского времени в Бельцах работало предприятие Спецавтохозяйство, которое прекрасно справлялось с услугой по уборке…

Posted by Renato Usatii on 24 Septembrie 2015

CITIȚI ȘI...