(VIDEO) Prințul Harry și-a făcut debutul în actorie; A jucat rolul unui grădinar

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Prințul Harry și-a făcut debutul în actorie, așa încât – comentează cu umor site-ul people.com – dacă nu-și găsește de lucru la curtea regală, are deschisă lumea showbizului.

Prințul în vârstă de 30 de ani a apărut într-un scurtmetraj prezentat la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale la rugby 2015, care a început vineri seara la Londra. În foarte scurta sa apariție din filmulețul ce prezintă istoria acestui sport, Harry este văzut îmbrăcat în haine din secolul al XIX-lea, fără barbă și greblând frunze.

Nu este prima dată când un membru al Casei Regale britanice este protagonist în videoclipuri prezentate la mari evenimente sportive. Regina Elisabeta a II-a și-a jucat propriul rol alături de actorul Daniel Craig în pielea lui James Bond în videoclipul prezentat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012.

Însă originala participare a prințului Harry în film, precum și prezența sa ca reprezentant al Casei Regale britanice la ceremonia de deschidere Cupei Mondiale la rugby, unde a ținut un discurs, arată strânsa sa legătură cu acest sport. El este suporter activ, a fost ales președinte de onoare al England Rugby 2015 și este unul din patronii Rugby Football Union.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...