(VIDEO) Iată care sunt cele mai bune softuri antivirus gratuite pentru calculator

by Genko Genko

Cu toţii ne-am dori un antivirus cât mai bun pentru calculatorul personal, care să ne protejeze de numeroasele pericole care se găsesc acum în mediul virtual. Şi dacă acesta ar mai fi şi gratuit, atunci la sigur cu toţii am fi mulţumiţi.

În ajutorul nostru vin cei de la makeuseof.com, care au testat 4 dintre cele mai apreciate softuri de pe piaţă şi pe care vi le prezentăm mai jos.

Dacă vreţi să scanaţii calculatorul de viruşi şi nu vreţi să instalaţi o grămadă de programe pentru securitatea calculatorului, acum este posibil acest lucru.

Citeşte şi: (FOTO) Cum să te aperi de cel mai nou virus de pe facebook şi yahoo

Sunt mai multe programe care scanează calculatorul şi care pot fi descărcate şi instalate gratuit, scopul lor fiind doar să scaneze şi să elimine ameninţările informatice.

În imaginile video de mai jos sunt testate 4 dintre ele: AVG, Microsoft Safety Scanner, McAfee Free Security Scan Plus şi Kaspersky Free Internet Security Scan. Ele au fost puse să scaneze pentru o semnătură falsă de virus pe un calculator cu Windows 7 pe 32 de biţi cu 1 GB de RAM, procesor cu un sigur nucleu şi hard disk de 20 GB.

În rezultat, s-a demonstrat că toate aceste softuri antivirus s-au descurcat bine:

Conform altor teste făcute de cei de la pcmag.com, cele mai bune softuri antivirus gratuite din 2014 au fost considerate:

– AVG Anti-Virus FREE 2014
– Bitdefender Antivirus Free Edition (2014)
– Comodo Internet Security Premium
– Malwarebytes Anti-Malware 2.0

Citeşte şi: 7 greşeli care îţi pot distruge laptopul; Aproape toată lumea le face

CITIȚI ȘI...