(VIDEO) Gestul de umanitate care a emoționat până la lacrimi milioane de oameni

by Genko Genko

Un om fără adăpost primeşte în dar un bilet câştigător la loterie de la un trecător, ridicând 1000 de dolari chiar de la punctul de vânzare al biletelor în faţa căruia cerşeşte în fiecare zi.

Povestea în sine cu siguranţă pare una destul de comună, care nu ar avea ceva deosebit de multe altele. Probabil că Youtube e plin de filme cu astfel de fapte bune, mai ales că şi suma câştigată nu e una care să-ţi schimbe viaţa în vreun fel. Totuşi, filmuleţul pare să conţină o doză mare de umanitate, ceea ce a şi adus la numărul mare de vizualizări, peste 6 milioane timp de două zile.

Cum se poate observa în filmuleţ, autorul nobilului gest este un tânăr pe nume Rahat, numit şi ”magicianul vesel”, care este cunoscut de internauţii americani pentru diverse glume filmate şi postate pe net. În realitatea biletul nu era unul câştigător. ”Am înţeles că acest om fără adăpost este o persoană cumsecade şi m-am decis să-i dăruiesc acest aşa-zis bilet câştigător” – a spus Rahat. Omul de la casă, care ia dat 1.000 de dolari boschetarului era complicele său.

Scenariul pus la cale părea perfect, până în momentul în care omul străzii a insistat să-i dea jumătate din suma de bani câştigaţi lui Rahat. După mai multe încercări nereuşite, ambii izbucnesc în lacrimi şi se îmbrăţişează. Iar privitorilor scenei nu le rămâne decât să-şi scoată şi ei şerveţelele.

CITIȚI ȘI...