(VIDEO) FC Liverpool s-a impus categoric în Merseyside Derby.

by Genko Genko

FC Liverpool s-a impus cu scorul de 4:0 în această seară în derby-ul Merseyside, împotriva concitadinei Everton. Victoria este cea mai categorică înregistrată între cele două echipe din 1982 încoace. Atunci tot ”cormoranii” s-au impus, cu 5:0, pe Goodison Park.

Meciul a început în forță, ridicându-se la nivelul unuia dintre cele mai importante derby-uri din fotbalul englez. În primele 20 de minute ambele echipe au avut ocazii bune de gol, iar cei doi portari s-au făcut remarcați prin câteva intervenții bune.

Echilibrul s-a rupt în minutul 25, când Liverpool a deschis scorul prin Steven Gerrard. Este cel de-al 11-lea gol al căpitanului ”cormoranilor” într-un derby Merseyside. Tot la acea fază s-a accdentat și principala gură de foc a ”caramelelor”, Romel Lukaku, care a fost înlocuit de Naismith.

Gazdele s-au desprins în minutul 33, când Daniel Sturridge a punctat pentru 2:0.

Același Sturridge a avut nevoie de doar 2 minute pentru a marca golul serii și a închide în mare măsură conturile.

Scorul final a fost stabilit de golgheterul ”cormoranilor”, Luis Suarez. A fost cel de-al 23-lea gol al uruguayanului în acest sezon de Premier League.

În urma acestei victorii, Liverpool își consolidează poziția a 4-a a clasamentului. Loc ce-i permite accesul în preliminariile sezonului viitor de UEFA Champions League.

Urmăriți mai jos rezumatul integral al partidei.

CITIȚI ȘI...

Lasa un comentariu