(FOTO şi VIDEO) Putin, opulent pe seama sărăciei ruşilor; Cât costă trainingul său de sport

by Genko Genko

Vladimir Putin, care a apărut săptămâna trecută în ipostaze inedite la sala de forţă alături de premierul Dmitri Medvedev, nu a îmbrăcat haine oarecare pentru şedinţa foto menită să aducă un plus imaginii de lider dur a preşedintelui rus.

Costumul de sală al lui Putin, mai exact un trening gri din caşmir şi mătase şi un tricou alb, a costat peste 2.000 de lire sterline şi a fost creat de o cunoscută casă de modă italiană, arată Daily Mail.
Putin Medvedev sport
Fotografiile în care Vladimir Putin îşi arată muşchii alături de Dmiti Medvedev, într-o sală de sport din staţiunea Soci, au fost publicate duminica trecută pe site-ul Kremlinului.
Putin Medvedev sport1
Pentru că nu putea apărea oricum în faţa publicului, în condiţiile în care popularitatea sa scade constant în sondajele de opinie, liderul de la Moscova a purtat un hanorac în valoare de 990 de lire sterline, asortat cu pantaloni de 1.175 de lire sterline, ambele articole vestimentare fiind create de casa de modă Lora Piana.
Putin Medvedev sport2
Opulenţa afişată la sala de forţă este în total contrast cu imaginea pe care încearcă să o contureze Kremlinul, şi anume că Putin este un bărbat modest, care practică sporturi obişnuite şi activităţi în aer liber, având un salariu anual de „doar” 74.000 de lire sterline.
Putin Medvedev sport3
În timp ce Vladimir Putin cheltuie sume importante pe haine, 18 milioane de ruşi trăiesc la limita sărăciei, adică 13% din populaţie. În plus, economia Rusiei a fost puternic zdruncinată de sancţiunile impuse de către Occident pe fondul anexării Crimeii şi a războiului pe care-l duce Putin în Ucraina.
Putin Medvedev sport4

CITIȚI ȘI...