(FOTO) Primele probleme la iPhone 8 şi iPhone 8 Plus: Li se umflă bateriile

by Genko Genko

În ultimele zile câţiva utilizatori Apple care şi-au primit noile iPhone-uri au reclamat că în timpul încărcării bateriile se umflă până când display-ul se desprinde de restul carcasei.

Dacă iniţial au fost semnalate doar 2 cazuri, în acest moment există deja cel puţin 7 cazuri confirmate în Japonia, Taiwan, Canada, Grecia sau Hong Kong.

Chiar dacă cele 7 cazuri par a fi puţine raportat la milioanele de unităţi livrate de Apple, marele semn de întrebare este dat de problema tehnică identică la toate aceste device-uri. Am putea vorbi de un defect de fabricaţie a bateriilor sau a altor componente ce intră în contact direct cu acumulatorul, defect care s-ar putea manifesta mai târziu şi pe alte terminale, scrie gadget.ro.

Apple a luat foarte în serios această problemă şi a transmis că a declanşat o investigaţie amănunţită pentru a afla dacă este un defect existent la un număr limitat de smartphone-uri sau unul ce va putea afecta în timp mai multe device-uri. Bateriile utilizate pe iPhone 8 şi iPhone 8 Plus sunt produse de Samsung SDI, LG Chem şi Simplo Technologies, însă până în acest moment nu s-a specificat cine produce acumulatorii cu probleme.

CITIȚI ȘI...