Cei 7 finaliști ai concursului Mașina Anului 2017

by Genko Genko

Organizatorii concursului Maşina Anului 2017 au anunţat cei 7 finalişti din cadrul competiţiei. Principalii favoriţi sunt Alfa Romeo Giulia şi Mercedes-Benz Clasa E, însă pe listă este şi Toyota C-HR.

Juriul competiţiei europene Car of the Year a decis cele 7 maşini care merită să fie incluse în finala ediţiei 2017 a prestigiosului concurs.

Pe lista finaliştilor se află Alfa Romeo Giulia, iar rivalul lui BMW Seria 3 este unul dintre principalii favoriţi la trofeu. Italienii vor trebui însă să câştige în faţa lui Mercedes-Benz Clasa E, care are de partea sa avantajul unui pachet tehnologic de invidiat.

De asemenea, pe lista finală a avut acces şi Toyota C-HR, SUV-ul japonez care a impresionat prin liniile de design specifice mai degrabă conceptelor. Un alt model care a promovat până aici este Volvo S90/V90, în timp ce restul de 3 finalişti au şanse teoretice destul de reduse să câştige titlul de Maşina Anului: Citroen C3, Peugeot 3008 şi Nissan Micra.

Câştigătorul trofeului Maşina Anului 2017 va fi anunţat în 6 martie, cu o zi înainte de startul Salonului Auto de la Geneva.

Alfa Romeo Giulia

Mercedes-Benz Clasa E

Toyota C-HR

Volvo S90

Citroen C3

Peugeot 3008

Nissan Micra

Câștigătorii de până acum:

wtr3q

 

CITIȚI ȘI...