(DOC) Unite refuză să spună cât a plătit pentru concertul din 6 septembrie: „Secret comercial”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Compania de telefonie mobilă Unite, parte a Moldtelecom, refuză să-i răspundă deputatului Bogdan Țîrdea, care a solicitat prin intermediul unei interpelări să afle cât a costat concertul organizat în data de 6 septembrie, la aceeași oră cu o amplă manifestație de protest a Platformei Civice Demnitate și Adevăr.

Într-o scrisoare de răspuns la interpelarea deputatului, Moldtelecom invocă „secretul comercial al companiei”, refuzând să spună cât a costat concertul din 6 septembrie.

Mai mult decât atât, Moldtelecom invocă faptul că este o companiei profitabilă, asta chiar dacă Unite a înregistrat pierderi de 211 milioane de lei, potrivit ultimului raport financiar al companiei de telefonie mobilă.

Citește și: (INFOGRAFIC) Unite, cu pierderi de sute de milioane, își permite să organizeze concerte grandioase

12096266_1680418825510169_439198415976232214_n

Țîrdea a făcut această interpelare după ce zeci de mii de cetățeni s-au declarat scandalizați de acțiunea celor de la Unite, de a organiza un concert în aceeași zi și la aceeași oră cu Marea Adunare Națională, organizată de către Platorma Civică Demnitate și Adevăr.

La concert au fost invitate mai multe vedete naționale și internaționale, multe dintre care au refuzat însă să mai concerteze după ce mii de cetățeni le-au cerut să nu „facă jocul oligarhilor de la Chișinău”. Ulterior interpreții au fost înlocuiți cu alții.

Presa a scris că la mijloc ar fi fost interese ale oligarhului Vladimir Plahotniuc, care a încercat astfel să împiedice desfășurarea manifestației de protest.

Compania a respins însă aceste acuzații.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...